Sextonde januari tvåtusentolv - Tre pass!

Hej på er!
Idag blev det minnsan tre pass. Ett idrottspass i skolan och två på gymmet. Först körde vi vårt program som en personligtränare satt upp till oss, och klockan 20.15 blev det pilates med större grupp!
Har även varit hos läkare idag. Inget allvarligt, skulle bara kolla en sak.
Har även varit hos läkaren idag.

30 dagar del 2 - Dag 7 - Min bästa vän

Jag kanske skulle ändrat den till Mina Bästa Vänner, för jag har inte bara en bästa vän.
Hedvig, dig har jag kännt sen vi var fyra år. Vi gick i samma dagusgrupp och samma klass på lågstadiet. Sen i fyran så flyttade du. 8 år senare har vi lika bra kontakt. Vi träffas inte lika mycket som när vi bodde på samma ställer. Men vi ser till att träffas alla tillfällen som går.
Du finns dr för mig i vått och torrt och jag kan alltid räkna med dig. Jag älskar dig.
Hannah, om vi inte hade börjat på samma gymnasium hade vi aldrig träffat. Undrar hur mitt liv skulle se ut utan dig. Kan inte tänka mig något annat. Ett liv utan dig går liksom inte ihop. Du och jag har gått igenom så mycket, men vi klarar vad som helst. Vi vet var vi har varndra och vi kan prata med varndra om allt, 24/7. Jag älskar dig.

30 dagar del 2 - Dag 6 - Min dag

Söndag, själklart fick jag den dagen där man gör typ ingenting på. Den dagen när man sover igenom halva dagen och sedan gör abslout ingenting.
Min dag började vid 11, då jag vaknade. Jag gick ner och åt lite frukost. Sen började min vanliga söndagsrutin. Ansiktsmask, ta bort gammalt nagelack, duscha, lotion, nytt nagelack, som förästen denna gången bleev brunt. Nu sitter jag här framför en film och datorn och ska snart börja packa och åka till mamma med inna det ska jag övningsköra :D.

Fjortonde januari tvåtusentolv - I´m in love

Asså kolla dessa underbaringar! Jag är förälskad. VILL HA VILL HA VILL HA! Funderar på att springa till stan nästa vecka med Emelie och köpa ett par. VILL HA VILL HA VILL HA!

30 dagar del 2 - Dag 5 - Mina intressen.

Mina intressen. Ja vad gör jag egntligen? Haha, känns som man inte gör då mycket. och det sattes fakttiskt på svart och vit igår på religonkunskapen när vi hade en helt ny lärare för första gången och vi skulle göra en cirkel om vad som preseterade oss.
Den här cirklen ska typ presentera mitt liv, eller typ vad jag gör på fritiden.
Grön - Träning.
Röd - Vänner.
Blå - Familj.
Lila - shoppa.
Rosa - Ta körkort, söka jobb, plugga, dator, tv.
Det är ju typ ingenting. Men är jag inte i skolan är jag på gymet är jag inte på gymet är jag med vänner eller familj.
Men tyckte det var en rätt bra sammanfattning om vad jag gör på fritiden om man kollar på cirklen.

Fjortonde januari tvåtusentolv - Gymet

Godmorgon sunshines!
Nu tar jag pappas bil och kör till gymet (med pappa i förarsättet såklart, inte riktigt 18 med körkort än, men snart!) och möter upp Hannah och Angelica så ska vi köra ett träningspass. Gymade igår också ju så egentligen får man ju inte styrketräna förän musklerna har vilat i allra helst 48 timmar, så det kanske bara blir konditionsträning...vi får se!

Dagens outfit

Prickigt linne - VERO MODA
Jeans - GINA TRICOT
Oversize kofta - CUBUS
Väska - ACCENT
McBoots - SKOPUNKTEN

Trettonde januari tvåtusentolv - Otursdag?

Fredagen den trettonde sägs ju vara en otursdag, men det är inget jag har lagt märke till, inte idag iallafall! Min dag har varit ypperligt bra! Vi hade vår första lektion i småföretagande, ett ämne som intresserar mig till 100%. Efter skolan drog jag och Hannah till gymet. Riktigt skönt! Funderar på att boka ny tid med personlig tränare och ta kontakt med en lifestylecoach genom gymet. Hmm, får väl fundera på det. Mår så bra när jag tränar, och mitt låga blodtryck har blivit så mycket bättre och jag känner att min kropp har blivit starkare.
En gammal bild från gymet.

30 dagar del 2 - Dag 4 - Det här åt jag idag

Min dag bestod av:
Frukost - En grov macka med ost och gurka.
Lunch - Ris och currygryta. Mineralvatten.
Middag - Kött och potatis.
Hmm, märkte nu att jag dricker alldeles för lite..not good, det blir det ändring på!

Tolfte januari tvåtusentolv - Biggest Looser

Sitter och kollar på Biggest looser sverige. Det programet får mig att aldrig vilja ge upp, och att kämpa för att nå målet till 100%. Blir verkligen imponerad över deras vilja och mod!

Tolfte januari tvåtusentolv - Romeo & Julia

Idag på svenskan så började vi på tidsepoken Renässansen. Ni vet den där jätte spännande tiden då Shakespeare skrev massa intressant!...Nä men seriöst, så är jag inte ett dugg intresserad av det. Men iallafall, vi fick en uppgift där vi ska göra något som har med med shakespeare att göra. Jag, Hannah, Angelica och Emelie bestämde oss för att arbeta ihop och göra en lite film om Romeo och Julia. Fatta vad roligt vi kommer ha, och hur mycket vi kommer skratta under inspelningen. Och sen få se slutresultatet. Och alla tabbar! Nä gud!
Det finns många olika versioner av Romeo och julia, men jag gillar den som Leonadro DiCaprio är med i!

30 dagar del 2 - Dag 3 - Mina föräldrar

Mina föräldrar träffades i tjugoårsåldern när dom  bodde på samma område. Efter ett tag...eller ja det gick rätt sanbbt, så blev min mamma gravid med mig. När jag fyllde ett år så flyttade vi från Lund till Sandby, och här har vi bott sen dess. Tre år efter jag hade fötts kom min lillebror till världen. Sen kom Elin på efterkälke sju år senare.
För ett och ett halvt år sen, en vecka innnan jag fyllde 16 så skillde sig mina föräldrar. Så nu bor jag och mina syskon varannan vecka hos pappa och varannan vecka hos mamma.
Mamma är 40 år och bor i ett radhus och hon har även träffat en ny. Hon arbetar på ICA.
Min pappa är 4....?? 45??? Inte riktigt säker? Haha. Han bor i en villa och arbetar på Violia.

Tolfte januari tvåtusentolv - Frukostdejt

Godmorgon alla morgonpigga! Ska snart iväg till Hannah och käka lite god frukost hos henne innan skolan börjar. Det blir smoothie och toast! MUMSIGT!

Elfte januari tvåtusentolv - SOMMARPLANER!

Hej! Fösta lektionen i Hantverksteknink C avklarad!. På heminredningen ska vi göra om ett kontor i full skala. Bilder kommer senare och då berättar jag mer om det då!
Men nu till det bästa som hände idag! Jag, Hannah, Angelica och Emelie planerade in en sak vi ska göra i sommar. Vi tar pappas bil och tar en liten roadtrip upp till Ullared. Fett naajs!! :D:D Längtar. Sommar nu tack?
Vi har även börjat planera Hannahs artonårsdag! Blir nog ett riktigt bra år. GLAD CHEY!

30 dagar del 2 - Dag 2 - Min första kärlek

Den dagen.

Dagens outfit

Svarta byxor med hög midja - VERO MODA
Svart linne - HM
Svart skjorta - VERO MODA
Klocka - Ur och Penn
Armband - Presenter
Ring - Gina Tricot
Skor - Skopunkten

Tionde januari tvåtusentolv - Första skoldagen

Försa skoldagen efter ett lov är alltid seg, iallafall just i den sekund klockan ringer. Och precis så var det idag också. Inga undantag här inte.

Och svårt hade man att somna igårkväll också. Men det får man väl skylla sig själv om man vändt dygnet totalt. Men det hör väl till när det är lov. Så jag somnade nog inte fören vid tre-fyra på morgonen och skulle upp klockan sex för att åka till gymet innan skolan. Trodde jag. När min klocka började vråla två timmar senare, var mina ögon tunga som bly. Jag bestämde mig istället för att somna om sova vidare till nio, och ta ett extra träningspass på fredag.

30 dagar del 2 - Dag 1 - Presentera sig själv

Mitt namn är Madeleine men kallas alltid för Madde. Har även haft andra smeknamn som Maddis och Maddo. Jag fyller 18 nu i sommar och kan inte riktigt fatta att det är så nära som det verkligen är. Jag menar, om 7 månader blir jag myndig. Tiden går snabbt. Man hinner inte riktigt med allt man vill uppnå. Men tycker livet rullar på rätt bra ändån. Man ska inte klaga.

Jag går andra året på gymnasiet och läser heminredning och trädgårdsdesign. Kan faktiskt inte riktigt fatta det heller. Om ett och ett halvt år tar jag studenten. Och vad som händer efter det har jag väl inte riktigt listat ut än.
Min familj består av mamma och pappa, som är skilda sedan ett och ett halvt år tillbaka. Min lillebror Niclas som fyller 15 nu i vår, och min lillasyster Elin som fyller 8 nu i vår också. Vi har två hundar, Zimba och Zessan.
På fritiden tycker jag om att åka till gymet, det har blivit mitt andra hem. Bokstavligen. Och min stora passion: SHOPPA! Haha, nä, men alvarligt, så älskar jag att handla. Jag umgås med mina vänner så ofta som det går. Älskar alla mina underbara vänner. Övningskör gör jag så ofta jag kan, och det går riktigt bra nu! Hade en liten tid där jag inte körde någonting, och då menar jag absolut ingenting. Men sen skärpte jag mig och satte mig bakom ratten igen och det flöt bara på. Så nu ska jag börja ta körlektioner och börja plugga teori och förhoppningsvis kunna köra upp på min 18-årsdag.
Men för övrigt känner jag mig bara stressad. Stressad inför framtiden. Men samtidigt är jag otroligt tacksam och lycklig för alla underbara människor som finns runt omkring mig och gör min vardag till att vilja stiga upp ur sängen på alla de sega, tidiga morgnar.

30 dagar del 2

Tänkte köra igång med "30 dagar" en gång till! Vad har ändrats och vad är det samma? Vi rivstartar imorgon.
Om ni vill läsa om "30 dagar del 1" så går ni in under kategorier och klickar in på "30 dagar".
Men frågorna är dom samma även den här gången och ser ut så här:
♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Mina intressen.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – De saker jag absolut inte skulle klara mig utan.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Nu börjar vi om!

Nytt år, nya tag. Nu börjar vi om.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus