lördag 31 juli 2010

hej.

skit dålig updatering, jag vet. men jag ska försöka lova att förbättra mig, haha.

aja, lite saker som har hänt sen senaste gången jag bloggat:

skrev jag att jag var i stan med sabina och jennih i onsdags och fikade på espresso hous? aja, nu vet ni det iallfall:P sen var vi med fette på kvälen för vi träffade honom på konsum.

i torsdags så åkte pappa och jag till ikea för att kolla på lite nya möbler till han. en säng blev det nog om jag inte har fel för mig. sen köpte vi en tv också. 
sen kom hedvig hem till mig och vi kollade på sex and the city (första filmen) har typ blivit helt galen i serien och måste köpa hela boxen med alla avsnitt haha :P
sen cyklade vi hem till hedvig (där hon bor de närmaste dagarna) och soelade wii. har träningsverk, bara så ni vet haha:P

igår så tränade jag på förmiddagen, sen på kvällen stack jag till sofia. skulle sova där med sabina och henne :D:D<3

idag så vaknade vi upp hos sofia (med mer träningsverk :P) vi åt frukost och sådant, sen kom mamma och hämtade mig för vi skulle till min faster. har köpt ett skrivbord idag också, som jag ska ha hos mamma. ett svart blev det. nu ska jag bara köpa en säng, hyllor och ett sådant bord man har bredvid sängen. avlastningsbord? nattduksbord? vet inte riktigt vad man ska kalla det?

nu ska jag lägga mig i min soffa och kolla på film för jag är skit trött. ha det bra!

peace and love / madde

onsdag 28 juli 2010

hej!
 
åkte hem från hedvig igår. tog 4 timmar! också var tåget försenat 30 minuter. men nu är jag hemma.

idag så ska jag och mamma gå till någon affär och kolla på någon mörkblå tapet eller mörkblå färg som jag ska ha på mitt rum. och nästa vecka så ska jag köpa säng och skrivbord och sådana saker. och jag är skit arg för jag inte får in en garderob på mitt rum, haha ;)

vet du vad som stod i vårat vardagsrum när jag kom hem?!
- haha det får du inte veta!

ska gå och duscha och fixa mig nu.

peace and love / madde

måndag 26 juli 2010

vet inte...

peace and love / madde


söndag 25 juli 2010

hallo

okej, skit dålig uppdatering, jag vet! men man har inte tid när man är borta haha, så iallafall fram tills på tisdag-onsdag någon gång så får ni leva med att det blir lite si så där med bloggandet.
men medans jag håller på med ett inlägg nu så kan jag ju repetera och uppdatera er om vad vi har gjort de senaste dagarna :)

onsdag - jag kom, vi åkte och badade i någon sjö, sen film på kvällen.

torsdag - vi tog massa foto, och vi åkte till sjön igen för att vi skulle bada, men det blev inte så haha ;)sen jag tror det blev film på kvällen.

fredag - vi var och typ handlade, sen på kvällen, kom L och J :)

lördag - alla åkte ut i naturen ;)

söndag - idag åkte vi också ut någonstans, men det spöregnade så vi åkte hem igen haha ;) så nu sitter vi och chillpillar istället ;)

ni får en bild på oss istället för typ 100 haha ;)







okej, det blev tre bilder, jag kunde inte låta bli haha ;)

peace and love / madde


torsdag 22 juli 2010





















































torsdag 22 juli 2010

hejsan svejsan !

idag vaknade vi 11.00, japp precis kl 11.00 haha, vi brukar aldrig vakna så sent när vi sover över, senast har varit 10 ungefär ;) efter vi vaknade gick vi ut med hunden, vi gick 4 km :)
okej, lite updatering från igårkväll :) som jag sa igår så såg vi film, och här kommer några bilder från det :















peace and love / madde


onsdag 21 juli 2010

hej .

nu är  jag hemma hos hedvig :) just nu kollar vi på en film. the woman tror jag den heter? där är absolut inga killar med i den filmen haha.
vi var och badade innan idag och här kommer några bilder. har ej bilder på oss i vattnet men det får ni faktiskt leva med :P
aja här komer de:









btw; här kommer tre random bilder på en klännnig jag köpte idag :)







peace and love / madde


onsdag 21 juli 2010

hej !
 
okej, först och främst kanske jag ska säga
- GRATTIS JENNIH! HOPPAS DU HAR HAFT DET BRA! <3

jag vet jag updaterade inte igår för jag han inte. åkte tidigt på morgonen och kom tillbaka till hotellet typ fter 24.00 någon gång. vi gick hela dagen. enda gången man satt var mellan karusellåkningarna på liseberg och när man satt och kollade på niclas match. det blev lika mot de lag de spelade. har ingen aning om vilket lag dom spelade emot, men men...

här kommer en random bilder på mig, jag bjuder på den:



peace and love / madde




onsdag 21 juli 2010

hej !

okej, först och främst så ska jag säga
-GRATTIS JENNIH


måndag 19 juli 2010

hej :)

vi får köra med ett inlägg om dagen nu medans jag är i göteborg. så ni får räkna med det fram tills på onsdag, sen åker man till hedvig och då vet jag inte hur uppdateringen kommer bli riktigt.

det blev varken liseberg eller invigningen av gothia idag. vet inte riktigt varför :S men men...

idag så gick vi upp typ kvart över sex, skit trött var jag!
vi tog bussen in till...någonstans? haha vet inte vad det heter. men vi kollade på den matchen niclas spelade. och dom vann! SSIF VANN DEN MATCHEN! GRATTIS!
sen tog vi bussen tillbaka till stan och då shoppade vi! :D

jag köpte:

 flipp flopp. accent. 49kr.

 jeans. gina tricot. 199kr.

 jeans. gina tricot. 199kr.

 tjocktröja. gina tricot. 199kr.

 linnen. gina tricot. 99kr/st.

haha man märker att jag gillar high school/ baseball,university, eller vad man nu säger. har tre tröjer från det nu :)

imorgon blir det mer fotboll och liseberg :)

peace and love / madde

söndag 18 juli 2010

hej

nu sitter jag på något random hotell och har typ inget att göra. och internet är ju bajs segt här så det tar ju evigheter! men men. idag har vi bara typ kommit till göteborg och ätit middag. sen imorgon ska vi upp tidigt och kolla på en match där niclas ska spela. sen blir det liseberg! fast har ingen att åka med :(  sen på kvällen skulle vi nog kolla på invigningen av gothia. sen tillbaks till hotellt.

här kommer två random bilder på mig i hotellet:





uppdaterar under veckan, men det kommer inte bli lika ofta som jag brukar.

peace and love / madde

lördag 17 juli 2010

hej :)

skulle ju egentligen städa och packa idag eftersom jag åker imorgon. men när jag precis hade börjat städa så ringer mobilen, det är sabina och sofia som undrar om jag vill hänga med ut. så jag sket i städningen och packningen och stack ut istället. jag ska ju inte träffa dom på typ en och en halv vecka eller något och jag kommer sakna dom som fan! och jag har ju några timmar på mig att städa och packa imorgon innan jag åker så jag får göra det då istället.

på onsdag åker jag från göteborg direkt till hedvig. dom har flyttat precis och har faktiskt inte sett deras nya hus än. men först ska jag njuta av karusellåkning, shopping, "båtresa" och fotboll i 4 dagar :)

tar med mig datorn till göteborg för det finns trådlöst internet på hotelet. så jag kommer kunna uppdatera bloggen :)

nu ska jag städa skrivbordet, sen ska jag gå och lägga mig för jag måste upp i tid imorgon om jag ska hinna på städa, packa och duscha.

peace and love / madde

lördag 17 juli 2010

hej!

jag vet, har haft skit dålig uppdatering idag men jag har inte haft tid. har typ tvättat och sådant sen kl 10, och snart ska man städa och packa, sen kommer mormor och morfar. vet inte om jag var tvungen att hjälpa till med någon annan packning ikväll eller vad det var pappa babblade om.
nu hinner jag inte sitta här mer för jag måste börja städa nu. men räkna med att det blir dålig uppdatering idag. men det får ni faktiskt leva med :P

peace and love / madde

lördag 17 juli 2010

hej !

nu har klockan över 24.00 och det är faktiskt lördag :P
har precis kommit in igen efter att ha varit med sabina :) vi träffade isak lite också, typ en kvart eller något.
resten av kvällen har vi suttit och typ planerat, eller sabina har haha :P men det kommer nog bli bra det hon planerar :)

vi tog inga bilder så ni får en bild på oss som är typ två veckor gammal:


<3

peace and love / madde

fredag 16 juli 2010

det har bara gått 6 timmar, men jag orkar inte ha tråden i munnen! tänk dig att du har något någonstans som du tycker är obekvämt och veta att du aldrig kommer ta av det, det kommer sitta på tills du dör...

peace and love / madde


fredag 16 juli 2010

hej :)

när jag kollade i en tidning för någon dag sen så läste jag ett uppslag om kändisarnas sjuka dieter.
själv tycker jag bara det är sjukt att göra något sådant mot sin kropp! det är ju en sak om man äter och tränar rätt. jag ska skriva om några av deras sjuka dieter.

 
beyoncé knowles.
när hon tvingades gå ner 10 kg för en filmroll på bara två veckor använde hon sig av en väldigt extrem diet där endast lemonad, lönnsirap, vatten och cayennepeppar stod på menyn. hon åt ingen fast föda på 10 dagar. hon valde dock att gå upp sina förlorade kilon snabbt efter filminspelningen.

 
christina aguilera.
det sägs att popstjärnan sorterar sin föda efter vilken färg den har och delar sedan upp portionerna över en vecka. hon äter t.ex röd mat på måndagar, grön på tisdagar och så vidare.
vad ska det här vara bra för? inte något som förbättrar ens hälsa iallafall.

 
kim kardashian.
hon älskar sötsaker för mycket för att försöka ge upp dom när hon ska gå ner i vikt. så hon byter istället ut två av dagens måltider till kakor. det behövs inte direkt någon dietistututbildning för att förstå att kroppen inte uppskattar metoden.


victoria beckham.
kan ni tänka er? hon äter faktiskt! fast inte särskilt mycket. hennes kosthållning är extremt strikt och sägs bestå av sojabönor, jordgubbar och sallad. därutöver dricker hon två drinkar bestående av alger varje dag. vattnas det i munnen? inte här heller.

ÄT RÄTT!

peace and love / madde

fredag 16 juli 2010

hej!

nu har jag kommit hem från tandläkaren och lite shopping.
jag behöver egentligen inte säga så mycket om tandläkaren än att, det var mycket skönare att ha en tandställning i munnen än en tråd bakom tänderna. okej man vänjer sig säkert, men jag känner tråden hela tiden. tungan nudar den hela tiden. och den här tråden ska jag ha i hela mitt liv! glöm det säger jag bara! men jag har väl inte så mycket att säga till om när det gäller mina tänder...
så nu tänker jag sluta gnälla och berätta om shopping rundan istället, för den var mycket bättre än tandläkaren där jag låg med öppen mun i minst 20 minuter utan att stänga den...!

jag och min faster gick in på gina tricot och kollade på lite kläder till mig, som hon kunde ge mig i födelsedagspresent.
hon köpte till mig:
- ett par beiga (stavning?) shorts, från gina tricot. 49kr.
- ett par ljusa stuprörsjeans med nitar, från gina tricot. 99kr.
- ett par mörka boyfriendjeans, från gina tricot. 199kr.

jag fick bara ta hem shortsen, jeansen får jag vänta med att använda till jag får dom på min födelsedag. så jag har ingen bild på jeansen men här är shortsen iallafall:



sen så köpte jag själv ett par likadana short som dom beiga (stavning?) fast i svarta. även dom kostade 49kr.
här är en bild på dom:



och som ni säker förstår så var det jättebillig rea på gina tricot :P
väldigt nöjd med köpen, och nästa vecka drar man till göteborg och då blir det antagligen mer shopping:)

peace and love / madde

fredag 16 juli 2010

hej!

nu har jag kommit hem och ätit lunch.
det tog en halvtimme hos tandläkaren! okej det kanske inte är länge men jag skojar inte, jag låg i den jävla stolen med ÖPPEN mun UTAN att stänga den i minst 20 minuter! och det där svarta bandet är ju inte skönare än själva tandställningen! den här tråden sitter på insidan av tänderna, där man har tungen precis hela tiden! det ända positiva är väl att man inte ser den, och det är det ända! tro mig! det är skit oskönt! och den är ska jag ha i hela mitt liv?! japp det var det dom sa...
alla som har haft tandställning fattar vad jag menar, elelr så är det bara jag som är gnällig haha.
så nu ska jag inte gnälla mer utan berätta vad jag fick/kommer få i födelsedagspresent av min faster :)

- ett par beiga (stavning?) shorts från gina tricot.
-

fredag 16 juli 2010

hej!

okej varför sitter jag här? det har jag inte tid med! jag ska ju vara hos tandläkaren om en timme inne i stan och jag ska packa min väska, äta och borsta tänderna också.
aja lite hinner jag blogga iallfall.
idag så skjutsar farmor mig in till tandläkaren, jag ska vara där kl 9 och då ska jag få den där svarta tråden i munen som jag egentligen skulle få igår men...ja okej jag tror ni fattar.
det har faktiskt blivit mycket roligre att gå till tandläkaren för nu har dom fått en sådan incheckningsaparat som man ska trycka in sig själv i, haha, ja jag vet jag är barnslig:P
efter tandläkaren så kommer min faster in till stan och vi ska shoppa! tror det blir lite födelsedagspresenter till mig från min faster. och jag fyller inte år fören den 19 augusti.

nu måste jag skynda mig ner och äta lite. kram på er alla.

peace and love / madde

torsdag 15 juli 2010

heej!

nu har jag kommit in igen efter en rolig kväll. och det belv inte bara med sabina,
utan sofia också :)
vi fick typ den galnaste ideen. vi såg en luftballong, och vi fick för oss att cykla efter den och sen fråga när den landar om vi får åka en tur ( inte så troligt att man får, men men) så vi cyklade och cyklade och cyklade och hamnade typ ute i ingenstans, jag vet inte ens om någon människa har varit där. korna har kanske upptäkt den sidan av världen, haha. men skit vad varm man blev! sen så såg vi luftballongen när den landade men då var den flera tusen mil bort (okej kanske inte, men det var skit långt bort) så vi sket i det och cyklade hem. vi stanade och tog några bilder i åkern och på vägen, sommarbilder ni vet :) och jag kan inte lägga upp dom heller, så ni kan se hur fina vi är :P för dom är på sabinas mobil.



ni får den här bilden istället. den är från öland 2008. så den är inte från idag.
jag ska försöka få tag på bilderna vi tog idag, så ni kan se hur fina vi var när vi upptäkte absolut ingenting haha.
tack för en rolig kväll! <3

peace and love / madde

inredningstips

tja ;)

slänger in ett liten inredningstips innan jag sticker ut med sabina :)

om du inte vet vilken stil du vill ha i ett rum så kör med neutrala färger på väggarna och på möblerna. sen kan du ha den färgen du har lust med på kuddar, mattor, tavlor, ljus, eller vad som helst som är lätt att byta ut när du är trött på den färgen och istället säger att nej, jag skulle nog ha valt röd i det här rummet istället.
du slipper måla om och köpa nya möbler. du kan istället byta fodral på kuddarna, eller byta ut tavlor du har i hemmet eller vad som helst.

- billigt och bra!

peace and love / madde

torsdag 15 juli 2010

hej

slänger in ett liten inlägg nu.
sitter och kollar på tyra banks show, vet inte riktigt varför men ibland är det faktiskt bra avsnitt.

ikväll ska jag vara med den här gullungen! :)


bilden är från öland 2008, så den är inte tagen nydligen.


peace and love / madde

torsdag 15 juli 2010

hej!

okej, det var idag ni skulle få reda på en sak va? ja det var det!
idag åker skroten i min mun till skroten! den är äntligen borta efter massor av röntgen och en operation på sjukhuset, hundratals tandläkarbesök så är den 1,5 år senare borta!
jag blev skit rädd när jag kom dit för hon som skulle plocka ut den sa med en skit alvarlig röst:
- jaha, nu är det så här....
och jag tänker hela tiden, säg det inte säg det inte, säg det inte...
-
att du bytade ju till en tidigare dag, så egntligen skulle du ju ha tagit ut den i augusti...
säg det inte, säg det inte, säg det inte...
-
och den svarta tråden som vi ska sätta in har inte kommit...
säg det inte, säg det inte, säg det inte...
-
men vet du vad? vi tar ut tandställningen idag, så får du komma tillbaka imorgon och få den svarta tråden, för den har kommit imorgon.

TACK! :) DU SA DET INTE! (det jag inte ville att hon skulle säga var att vi måste byta dag då jag ska ta ut tandställningen)

men nu är den borta och kommer aldrig mer tillbaka :)

här kommer bilder både före, när jag har tandställningen och efter.
bilderna från före och efter är inte så tydliga med man ser lite iallafall.


före. skit ful bild, jag vet, men jag hade ingen annan.

tandställning. också skit ful, men men. på bilden har jag haft tandställningen i ca ett halv år.

efter! kolla endast på tänderna! haha, också en skit ful bild!

efter!

efter!

ja som sagt, jag är skit glad! :)

peace and love / madde

onsdag 14 juli 2010

hej

klockan är bara 19.17 men är skit trött redan nu! antagligen för att jag har badat i klorvatten hela dagen. så nu ska jag gå och sätta på en film och bara take it easy.

imorgon händer en sak! :) ni får inte reda på det idag, sorry, ni får allt vänta tills imorgon (a)

peace and love / madde

onsdag 14 juli 2010

hej!

jag vet, har inte uppdaterat på sjukt länge men jag hade glömt bort mitt lösenord till bloggen, och jag kom äntligen på den.

aja, idag har det varit en super duper bra dag (:
jag vaknade upp hos mormor där jag åt en jätte god frukost, sen drog jag ner till bussen och åkte in till stan där jag skulle träffa sofia och sabina (L) vi tog en buss in till källbybadet. och vi badade, solade, badade, solade, åt kexchoklad, solade, hoppade i hopptorn, badade och solade ännu mer. vi åkte typ hem vid 4 och var väll hemma 45 minuter efter det?
så nu sitter man här med röda axlar och brända ben, men försöker inte klaga för man får väl hoppas på att det övergår till brunt sen.
och vi hade det perfekta "sola- stället" eller vad man kallar det, för vi låg typ precis framför vollybollplanerna. och jag behöver väl inte säga något mer om det? haha (a)


har ingen bild på oss från badet, för dom är på sofias mobil, men jag har den här på oss som är tagen förra veckan tror jag (L)

peace and love / madde

onsdag 7 juli 2010

heej!

idag har varit en chill pill dag! jag vaknade och satte mig direkt framför tv:n i typ 20 minuter, ner och äta frukost. god och NYTTIG! sen gick jag en lång promenad med hundarna. sen gick jag upp på mitt rum och satte på mina träningskläder. bestämde mig för att träna hemma idag. en timmes träning blev det nog tror jag? lår, armar, magen, vader, axlar, ländrygg, rumpan, rygg och kondisen blev tränad idag. ville egentligen gå och simma men hade inga pengar på busskortet och hade inte 200 kr i hemma så det fick bli en hemma träning idag. och det gick väl bra? hela kroppen blev ju tränad. resten av dagen var jag ute i trädgården. ville lägga mig på en madrass i vår pool men det var bara 23 grader i poolen... okej? det är kanske varmt nog, men inte för mig, jag fryser när det är 27 grader! okej, jag sitter inte och skakar och blir helt blå, nej nej! men jag vill ha det varmt. så poolen får vänta tills en stekande het dag.

take care!

peace and love / madde

tisdag 6 juli 2010

hallooo!

nu ger jag upp blogspot.com för jag fattade absolut inget hur man fixade en bra design. så nu börjar jag blogga här på blogg.se istället --> IGEN. japp, igen! tredje gången jag har haft en blogg. så denna gången ska jag be någon fixa min blogg till mig, designen alltså. om jag frågar sabina snällt kanske hon gör det? haha:)

min blogg kommer framför allt handla om min vardag. men också mina intressen.
- design och inredning.
- mode och skönhet.
- träning och hälsa.


det här är jag då :)

peace and love / madde


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus