jag lovar det kommer tillbaka

ni får ursäkta min dåliga bloggning, hinner inte och har tappat suget lite också. men jag lovar det kommer snart igen!

tankar och funderingar

när jag satt på bussen hem idag från hannah hör jag någon säga till sin kompis:
- jag ska flytta till göteborg
- varför de?
- för jag gillar deras dialekt
och han sa det seriöst, och kompisen svarade precis som om det inte var någonting.
okej, jag tycker det är helt okej att flytta, men bara för att man gillar hur de pratar där man vill bo så ska man ge upp allt annat då?
att flytta till ett ställe där man hatar allt annat, förutom deras dialekt så ska man flytta? jag hängde upp mig på det han sa och fattade inte riktigt om han menade, för han lät seriös men hur ofta flyttar någon på grund av en dialekt?

vad tycker ni om det?

madde gillar

något som jag verkligen älskar och tycker är jätte snyggt, när man "smyckar" händerna mycket. ett snyggt nagelack, rinagar och armband på en och samma gång är något jag har på mig nästan varje dag.
målar oftast mina naglar i rött, grönt, blått, vitt, lila, rosa, svart, brun, ja typ alla olika färger! och många olika armband är också skit snyggt.

inte den bästa bilden men den får duga.



vad tycker ni är snyggt?

fars dag

snart blir det att åka till stan och träffa hannah, där tar vi bussen vidare in till nova.
upptatrera när jag kommer hem till pappa och då lovar jag att det blir massa inlägg om både min vardag och mode och såklart mycket mer!

grattis pappa på fars dag!

nya ideer till bloggen

eftersom jag inte hinner lägga ut ett inlägg en gång om dagen om dagens outfit så funderar jag på att böra lägga ut "just nu vill jag ha" "madde gillar" eller något sådant. men självklart kan jag lägga upp outfits då och då, men hinner speciellt inte de dagarna jag är i skolan.


är man bäst så är man! (ibland måste man bara säga det)

har precis varit ute och övningskört! först krypkörde jag lite, och var typ helt grym på det! sen fortsatte jag köra min vanliga runda som jag gjort några gånger innan. sen parkera jag tre gånger och backade ut, utan moterstopp! sen körde jag ut på vägarna lite och in på ett annat ställe och körde där lite, sen körde jag hem och parkerade. och den här gången så startade jag bilen snabbt alla gånger jag skulle börja köra. ni skulle sätt mig den första gången jag skulle köra, typ motorstopp hela tiden :O

haha är man grym så är man


träffat underbaraste hedvig idag

idag kom hedvig förbi en stund, och det var alldeles underbart att få träffa henne igen! gått alldeles för länge.
här kommmer lite bilder vi tog idag, det är inte alla men det var de här jag kunde få tag i:

 














ursäkta mig

ursäkta för den extremt dåliga uppdateringen. men jag har faktiskt inte haft så mycket tid att uppdatera den här veckan. skola hela dagarna sen på kvällarna har jag varit med hannah :) <3 imorgon blir de att träffa hedvig och antagligen övnigsköra, sen på söndag ska jag täffa hannah igen :)

i några kommanda inlägg ska jag lägga ut lite bilder om vad som har hänt i veckan (och sådant som jag helt och hållet har glömt bort att blogga om. många outfits kommer nog också för det har jag inte gjort på hela veckan! kanske veckans outfits? eller bara några som jag slänger ihop och visar? vi får se. sen ska jag visa vad jag och hannah köpte idag också när vi var i stan. men det blir inte idag.

och bara för att vara snäll ska jag lägga upp några bilder på mig, de är skit gammla bara så ni vet!






lite om dagen

den här veckan har jag varit med hannah varje dag efter skolan. TUMMEN UPP FÖR DET :D nu har vi precis satt på en film och jag sitter och töntar mig framför datorn lite.

idag tog vi skolfoto också. först klassfoto, sen enskilda och han hade typ med sig värsta carola fläkten haha:P skit kul asså! :P

idag började vi med bildlära också, riktigt kul faktiskt.

hoppas ni har det bra där ute!

vet ente vad jag ska skriva här!

nu är jag jäcligt trööt och har fått ont i halsen också, inte kul. aja idag efter skolan var jag med hannah igen, i kollade på typ två filmer sen åkte vi till stan där jag sen fortsatte in till min mormor.

imorgon är det skolfoto, det är inte alla som får en andra chans på att bli bra på skolfoto, haha. vi hade ju tagit innan (la ju upp bild) men de lurade oss på pengar, ja vetifan :S

aja nu tar jag och slutar här.

kort oxh snabb upptadering

okej, har egentligen inte så mycket tid att uppdateramen eftersom jag är så snäll så ska jag göra det iallfall.
idag var det skola som vanligt, hantverksteknik A var det ja! haha:P just nu håller vi på att inreda ett liten rum, typ som ett dockskåp med skalan 1:12 cm eller var det tvärtom? suger på skala så egntligen ska jag väl hålla tyst om det? haha. iallafall, jag har tema maskin på mitt rum och jag menar vad fan ska man göra med det? inget kul alls, typ grått, silvrigt, metall, svart och gul eller? vem vill bo så? haha:P
sen efter skolan hängde jag med hannah hem. vi lagade mat och sen åt jag där med hennes familj. sen pluggade vi lite, eller hon gjorde det iallafall, jag kunde inte för mina saker var där hemme, men jag hjälpt henne lite samtidigt som jag kollade på en film :)

ändrade planer imorgon , de skjuts förmodligen upp till söndag. så imorgon blir det att käka hos mormor och morfar.

det här blev ett lång inlägg för ett som skulle varit kort:P

no picture idag, hinner inte


snö? :O + lite annat

halloj! nu har jag precis cyklat ner med hannah till bussen. fy fan vad kul vi har haft asså!
och vet ni vad? det började fan snöa när jag cyklade hem igen :O 
men då har jag iallafall fått träning idag, gått upp för backen, cyklat ner och cyklat upp snabbt som fan + att vi har haft trädgårdsanläggning idag med mycket bärande och grävande och gående.

nä nu ska jag hoppa in i duschen. hej svejs!

gråt och skratt med hannah

nu är hannah här och vi har sätt the last song och gråtit. och nu har vi typ skrattat ihjäl oss, väldigt blandade känslor må ja säga! :P
snart ska jag skjutsa ner henne till bussen så jag tar och slutar här.

the end

om två timmar är höstlovet slut :(
men lovet skulle nog inte ha kunnat bli bättre, träffat underbara människor, kollat på bio, shoppat, varit i helsingborg med bv

nu slog min klocka på datorn om till 22.00, så jag hoppas att ni njuter av den tiden det är kvar av lovet! nu är det bara 1.59 minuter kvar. ne nu börjar jag bli jobbig så jag tar och slutar här.

the last song

har ni inte sett den så tycker jag verkligen att ni ska göra det! en helt underbar film, tycker jag iallafall. fy fan vad jag böla i slutet! :O


film

nu ska jag äntligen se den filmen jag har velat se jätte länge så vi hörs senare :)




lite smått och gott!

okej, nu kommer bilderna på sakerna jag köpte innan idag:







armabnd - JC 12 kr/st
örhänge - JC 9 kr
film, the last song - rocks 199 kr


kort inlägg

då har man kommit hem från nova och har hunnit städa. nu ska man hem till mamma och uppadatrera när jag kommer dit om vad jag har köpte innan idag.
det blev ett kort inlägg men lova att det blir längre sen! :D

kommer inte på rubrik

idag så blir det att städa rummet innan man åker till mamma. men innnan det ska vi åka till nova tror jag. niclas ska ha nya jeans och jag smyger nog in på några affärer själv och ser om jag hittar något.




nu ska jag först ut med hundarna en sväng innan vi åker!


I'm pretty weird

asså jag har nog sätt på för många beck, är helt vättsrämd typ! :O haha ne kanske inte vättskrämd men jag hörde sjukt konstiga ljud i natt haha, är jag konstig eller är jag konstig? men nu har jag bestämmt att jag inte ska se någon läskig film ikväll så jag kan sova inatt haha. inte för beck är läskig men när jag ser sådana filmer så kan jag få de kostigaste tankarna. typ att någon död människa ska flyga fram till fönstret,. därför rullar jag ner fönsterna. att några kommer och ska döda mig i mörkret när jag är ensam hemma, därför tänder jag så många lampor jag kan och ringer någon och pratar med den tills någon har kommit hem. ja och det finns mer, men det orkar ni inte läsa!
nä nu ska jag gå ner och ta lite glas för det älskar jag! allt annat godis kan försvinna om bara glassen får vara kvar!

just nu är min favort:



när jag såg den tänkte jag, hur god kan den va egentligen? det låder ju inte så värst gott. men den smakr typ som lime och fläder, och är väldigt frisk (om alla förstår vad jag menar? det lät väldigt konstigt :P )







det hände någonting med ljuset :S men la ni märke till att jag lockat håret? :) blev inte så bra men men :P

farfar

nu drar jag till farfar med pappa, elin och niclas.
ha det bra så ses vi när jag kommer hem! tror det blir vid 4-5 tiden.


dagens outfit!



svart linne: gina tricot
stickad kofta : gina tricot
jeasleggings: JC


övnigskört


yes, nu har jag övningskört. två gånger idag faktiskt! och måste erkänna, blir bättre och bättre för varje gång! fick knappt motorstopp idag! om man inte räknar med de gånger jag ska backa, för det ska jag ju egentligen inte börja med än, men var tvungen att göra det för att komma ut från parkeringen.
längtar till att komma ut i trafiken!

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske sätta på en film eller något och bara ta det lugnt? vi får se hur det blir.



jävligt nervös

dagens outfit



stickad tunika - gina tricot
svarta leggings - gina tricot

igår och idag

jävlar vad veckan har gott snabbt! redan torsdag och det känns som om jag inte har hunnit göra ett skit, när jag egentlugen har gjort något varje dag! inte en enda dag där jag har legat framför tv: eller datorn elelr bara varit hemma.
aja, idag vaknade man upp i helsingborg var ju där med sabina, vi sov hos hennes syster, riktigt trevligt! jag vaknade skit tidigt i morse, typ 7 eller något och kunde inte somna om. så vid halv åtta gav jag upp och väkte sabina, tror inte hon uppskattade det riktigt ;) sen vid 11 stack vi till tåget och åkte till lund, där var jag tvungen att köpa en frapino för jag var jävligt sugen på det + att jag inte hade ätit någon frukost så jag var skit hungrig också, sen tog vi bussen hem och nu sitter jag här, hemma igen.
igår innan vi stack till helsingborg så shoppade vi lite, här kommer några bilder på de jag köpte, riktigt nöjd faktiskt!





stickat kofta - gina tricot

mag tröja - hm


dagens outfit!



svart linne: gina tricot
vit blus: gina tricot
jeansleggings: JC
baseballjacket: gina tricot

facelook:
nytvättat, fönat hår
mascara
rol on foundation
consealer
puder
kajal

sabina + stan + fika + hbg

noo! vaknade med en jävla huvudvärk och mitt huvud har dunkat sedan jag vaknade och det känns som jag har feber :(
jaja, idag blir det att träffa sabina, först stan och fika sen vidare till hbg :) <3

nä nu ska jag föna håret (platta om jag behöver det) sminka mig och klä på mig. vi skulle träffas halv ett men jag tror inte jag hinner det riktigt hehe (a)

riktigt trevlig kväll asså!

nu är klockan 00.35 och kom hem för en stund sedan efter en riktigt trevlig kväll!
när tess och jag kom till stan så gick vi till mcDonalds och käkade. vill ni veta vad jag åt? en mcChicken junior, liten pommes och liten cola, jummie! sen köpte vi mcFlury minismarties eftersom vi hade typ 3 timmar på oss innan bion började. och när vi hade suttit där ett tag så gick vi ner och köpte var sin pommes till med chees dip. älskar det haha! vi hade inget bättre för oss. men det var rätt kul för vi satt vid tre olika bord den kvällen på mcDonalds ;)
vi gick ut och hämtade ut biljetterna sen handlade vi godis (som jag förästen bara ätit två godisbitar ifrån haha) sen väntade vi till bion började.
och alla som inte sett den så kan jag säga att den inte alls var läskig, utan bara sjukt äcklig! (det var därför jag inte åt mitt godis ;) )

aja här komemr lite bilder vi tog när vi var hemma hos mig innan:











några av få bilder vi tagit ;)

tack för idag tess! <3


dagen + outfit

snart kommer tess hit och vi ska ha riktigt kul asså! först så ska vi va hemma hos mig lite, hemma hos min pappa om ni vill veta det också! 18.33, exakt! tar vi bussen in till stan och då ska vi först käka på mcDonalds, sen hämtar vi ut biljetterna till bion och medans vi väntar på att bion ska börja så går vi och handlar godis, för man kan faktiskt inte kolla på bio utan det!



outfit!




jeans: bik bok
linne: gina tricot
collegekofta: bik bok

tog inte på mig något speciellt idag.

ha en bra andra dag på höstlovet! för det ska jag!

övningsköra

har precis varit ute och övningskört! me like! jag älskar att köra, även moped och sådant. vet inte varför men jag tycker bara det :P

just nu håller jag på att planera vad jag ska köpa på onsdag med sabina när vi ska shoppa.
om vi åker till nova, vilket jag tycker haha ska jag nog köpa skor och en stickad tröja. och kanske harem byxor? jag vet inte haha. men något jag mer måste köpa är cai latte! och inte från mormors bageri då ;) utan från spresso hous --> me heart espresso hous <--

hoppas ni har haft en riktigt bra första dag på höstlovet, för det har jag!

bio! -- Saw 3D


imorgon blir det bio med tess, då ska vi se Saw 3D!



Sedan begynnelsen har du sett andra lida...nu är det din tur. Den sista
pusselbiten är du.
 
Saw är en av historiens mest framgångsrika skräckfilmsserier. Nu kommer den
avslutande delen inspelad i 3D! Skräcken får ytterligare en dimension och
fällorna blir levande.

En dödlig kamp utspelas kring Jigsaws brutala arv. En grupp som överlevt Jigsaws
grymma lekar samlas och tar hjälp av självhjälpsgurun Bobby Dagen, även han
en av Jigsaws tidigare offer. Bobby Dagen bär dock på en mörk hemlighet som
kommer att framkalla en ny terrorvåg med fällor och lekar du inte trodde var möjliga.

Missa inte finalen!


jag hjärta skor

är det någon mer än jag som bara älskar skor? .. trodde väl det!



förra hösten/vintern hade jag ett par uggs. men de har väl sätt sina bästa dar nu. jag tycker det är rätt mysigt att spatsera runt i ett par varma, sköna uggs en kall vinterdar, och till vissa kläder är det rätt snyggt också. så jag ska nog ta mig i kragen och åka och köpa ett par uggs.

jag vet vad ni tänker direkt när ni ser kängorna. och det tänkte jag också först! men jag tänkte ett steg längre. tänk er kängorna med ett par jeans (gärna lite lösa)  med en over-sixe tröja och varför inte en millitäjacka? enkel men snygg look!

dagens outfit!



jeans: ullared,gekås
linne: gina tricot
skjorta: gina tricot
armband: bik bok

smink:
mascara
rol on foundation
puder
consealer
kajal

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus