fredag 27 augusti 2010 17.10

hej

har jag ens bloggat på hela veckan? kommer inte ens ihåg haha, men jag hinner inte! åker hemifrån vid 7, kommer hem vid 6. sen ska man äta plugga,duscha och ja....sova! för jag har inte orkat vara uppe mer än till typ halv tio-tio den här veckan, för jag är rent ut sagt slutkörd! men jag ska berätta lite om vad som har hänt i veckan. örjar från tisdag för jag kommer inte ihåg vad jag gjorde i måndes ? haha

tisdag- vi hade trädgårdsanläggning hela dagen. vi ska göra trädgårdar. jag och min grupp ska göra den romantiska trädgården. och jag hamnade i den bästa gruppen! bara så ni vet! :D efter lunchen fick vi våra arbetarkläder. byxor, skor och handskar. ni ska få bild, jag lovar men min kamera är typ sönder eller något.

onsdag- skola hela dagen sen, stanade jag kvar på skolan och åt där middag där. sen skulle jag,tess,hannah,anna, angelica till malmöfestivalen och se nrj in the park. tess och anna hade vip biljetter så de såg hela konserten från scenen. men aja...när vi skulle åka hem så fick jag rent ut sagt damp på bussarna! alla var ju fulla och det kom ju inte precis in fler bussar för det? så vi ringde typ skånetrafiken men de sa att vi skulle ta en taxi, och sen skicka kvittot till skpnetrafiken så dom betala det. men vi 16? tror dom att vi har så mycket pengar med oss så det räcker till taxi för 5 personer?! men sen kom en buss som jag kunde åka hem med men den var ganska full ändå. fick stå hela vägen. jag gick och la mig typ 24.00 tror jag. var skit trött!

torsdag- var vid bussen typ halv 7! ja halv sju! för att ta bussen in till lund där jag skulle träffa hannah och sen ta bussen in till malmö där vi sedan skulle gå till tau learning. ( vi har hem design där ). men fatta vad trött jag var för jag gick upp kvart i fem! sov typ drygt 4 timmar natten till torsdag.

fredag- först hade vi matte i två timmar sen svenska i en timme, sen slutar vi! eller vi slutar inte, vi går till 16.10 egentligen men vi har studie tid resten av dagen. så jag och min grupp från bildbingot gjorde klar plakatet. så nu är det klar och inlämnat!
sen åkte jag in till malmö med hannah och tess där vi åt, jag åt falafel, jag älskar det! haha.
ikväll skulle jag och sabina in till malmöfestivalen men det blev inte så :( jag hade faktiskt längtat haha;)
imorgon ska jag till nova:)

texten blev helt fuckad! råkade trycka på en knapp och texten blev mega stor! men jag fattar inte hur man fixar tillbaka den så ni får stå ut med det! ni behöde ju inte använda glasögon till det iallafall haha:)


måndag 23 augusti 2010 21.17

asså skiit! så trött jag är! höll fan på att somna på bussen när jag åkte från malmö och hem!

idag började 9.50, så jag träffade tess vid busshållplatsen i staffanstorp. där vi sedan tog bussen till skolan. vi började med klassråd och sedan hade vi matte. vi hade typ prov! eller ja, något sådant så han såg var vi låg. så vi hade inte övat eller något. sen åt vi lunch och sedan hade vi trädgårdsanläggning. resten av dagen. sedan åkte jag, hanna och tess in till malmö för att vi skulle ta en buss hem där ifrån. hanna och tess skulle äta där. och eftersom min buss inte gick fören om 50 minuter så gjorde jag det också. vi åt på china box (stavning?) det var skit gott, men jag viste fan inte vad jag höll på med när jag beställde hahah. jag gjorde lite bort mig kan man säga  :P

sen när jag kom till sandby så cykkla jag till sofia och var där en liten stund sen cykla jag hem och nu är jag skit trött och ska fan sova haha.

dagen börjar imorgon kl 5.15. men det kommer nog bli en bra dag med trädgårdsanläggning hela dagen, och förhoppningsvis så får vi kläderna vi beställde förra veckan också :D

ha de braoo

och just det! jag är sur för min kamera är typ konstig så den funkar inte :( så ni får inte dagens outfit idag :(

söndag 22 augusti 2010 20.31

sista inägget för idag då :P
skola imorgon, och jag vill inte... orkar inte åka kl 7 och komma hem vid 5-6. jag älskar att jag just har valt den här linjen men det är skola också! jag är skoltrött. och jag vill inte ha mitt hår. nu när färgen är bra, så saknar jag mitt långa hår:( jag gör verkligen det! och min lugg är helt konstig också.



nä vad sitter jag här för och säger mitt hår är konstigt för? jo, kanske för att det är det. men jag får väl istället tänka på att det växer ut igen och blir så här igen:









och jag saknar att kunna göra en lång fiskbensfläta! :(



gahh! jag vill ha mitt hår!

nä, nu ska jag sova för jag orkar inte tänka på något just nu. + att jag ska gå upp jätte tidigt imorgon. och kanske, bara kanske om jag har tur så vaknar jag upp med mitt gamla hår igen :D hahaha, eller inte! men förhoppnigsvis gör jag det någon dag!

sovgott alla bloggare där ute! och alla andra också förstås haha, puss


söndag 22 augusti 2010 19.13

tjaa!

nu har jag kollat upp när jag ska ta bussen imorgon! 8.28. drygt en timme senare än vanligt. fast kommer nog gå upp som vanligt iallafall för att slippa stressa som jag i vanliga fall gör.
puss

sändag 22 augusti 2010 17.28

skit, många inlägg det blev idag :O men det blir så ibland när man har mycket att skriva och kommer på saker man vill uppdatera om. och speciellt när man har sådana dagar när man bara är hemma! jag tycker faktiskt om det, att bara vara hemma och ta det lugnt och bara göra det man själv vill!

åkte precis till pappa, ska vara här en vecka nu.
måndag imorgon. fan, är redan skoltrött! haha, nä men det är faktiskt sant, lite kanske (a) just de! börjar ju inte 8.20 imorgon, utan 9.50. då kan jag ju inte ta bussen 7.15, då kommer jag ju alldeles för tidigt. måste kolla busstiderna, sen ska jag messa tess för hon ville veta när jag skulle åka.
ha de! så hörs vi säkert om en stund, puss! :-*

söndag 22 augusti 2010 14.58

blev skit hungrig och hade typ ingen lunch hos mamma när jag kom på att vi hade rester från min födelsedag!
så nu ska jag käka pizza, ha det braoo!

puss


söndag 22 augusti 2010 14.06

jag vill att det ska vara lätt att hitta ett inlägg i min blogg och därför har jag olika rubriker till olika saker.

om jag skriver om min vardag eller annat som ploppar upp i mitt huvud jag vill dela med mig av så är min rubrik tex så här: söndag 22 august 2010 14.06

om jag ger ett tips om inrednig, träning och hälsa eller mode och skönhet så är min rubrik så här: inredningstips, tips om träning och hälsa, sminktips, hårtips.

om inlägget handlar om min outfit för dagen så är min rubrik så här: dagens outfit.

om jag skriver om dagens fråga så är rubriken så här: dagens fråga.

komentera gärna om vad ni tycker eller om det är något jag ska ändra, för jag vill göra det så enkelt för mina läsare så de tycker det är kul att läsa min blogg :)

dagens fråga?

okej, nu när man får fler läsare så hade jag tänkt att man kan kanske börja med något som jag kallar "dagens fråga"
det går till så här: ni komenterar ett av mina inägg, det kvittar vilket. och där skriver ni en fråga till mig. det kan vara något ni vill veta om mig. och eftersom min blogg också handlar om mina inressen (inreding, träning och hälsa, mode och skönhet) så kan ni även ställa frågor som handlar om just de ämnena. tex: hur mitt rum ser ut, om någon hemsida där man kan läsa om kommande modet, osv.

om jag får många frågor kommer jag ha ett inlägg om dagen med "dagens fråga"

:D

dagens outfit!

ska försöka börja med att lägga ut "dagens outfit" vaje dag, eller ja, så ofta jag kan.



idag har jag på mig:
- boyfriend jeans.
- svart linne.
- baseball jacka.

och allt är köpt på gina tricot :)


söndag 22 augusti 2010 12.45

hej.

två saker jag ska berätta om i detta inlägg tänkte jag.

igår så skrev jag om någon sida som gör så man får fler läsare. och det funkar faktiskt! igår så var 5 inne på min blogg, idag 33 stycken! jag menar på en dag är det ju rätt mycket ändå!
och bara för att jag älskar mina läsare så ska jag skriva adressen till sidan idag också till de som har har en blogg som vill få fler läsare:

www.bloggtrafik.nu

den andra saken nu då. varje gång jag har duschat eller något så fönar jag håret. jag menar efter varje gång! och nu har jag gjort det så länge så jag kommer absolut inte ihåg hur mitt hår ser ut när jag låter det självtorka. så idag bestämde jag mig för att låta det göra det, och resultatet är kanske inte det jag hoppats på hahahaha.
här har ni en bild:


inget smink heller, men orkar inte sminka mig när jag ändå bara ska vara hemma.

haha, asså va fan ska jag göra med mitt så kallat hår? har prövat att allt man ser, hör och läser, men mitt hår ser likadant ut för det!

haha, kram på er där ute alla bloggare

lördag 21 augusti 2010 16.13

hej igen. det hinner knappt gå minuter nu ju innan nästa inlägg kommer haha, men det här blir det sista fram tills alla har åkt hem för jag ska gå ut och vara lite sociall ;)

men jag skulle faktiskt tipsa om en sak till alla bloggare där ute!
gå in på den här sidan: www.bloggtrafik.nu och registrera dig. det garanterar dig att få MÅNGA läsare!

lycka till med allt bloggande ;)

puss och kram

lördag 21 augusti 2010 16.03

i förra inlägget så skrev jag ju att man ser tiden när man publicerar ett inlägg längst ner under inlägget. men jag sa fel! man ser det faktiskt precis i början av rubriken i en liten ruta typ.

onödigt att berätta. men som är jag hahaha:D


lördag 21 augusti 2010 15.44

tjaaaa !

märkte ni något annorlunda i rubriken? japp, från och med nu kommer jag skriva tiden jag börjar skriva ett inlägg. jag vet att det står längst ner efter ett inlägg (tror jag), men men : P

har släkten här nu ,eller mormor, morfar och farmor. pappa åkte precis och micke (morbror) också. vi är inte så stor släkt. har inge kusiner eller något så. när jag säger hela släkten så är det inte alls många. men aja. de var här för att fira mig. och jag fick:
- 1000 kr av farfar (fast han var inte här idag).
- 500 kr av mormor och morfar.
- 500 kr av farmor.

2000 kr på en dag är inte dåligt hahaha.
håller på att spara till en sony eriksson mini pro. VILL HA VILL HA VILL HA! min mobil jag har nu är helt cp, för när man ska låsa upp den så går det inte ibland, och då måste man typ slå till den i ett bord eller en vägg eller något för att man ska kunna låsa upp den. skit skumt :S

juste, fick en film till av pappa. valentine's day, har aldrig sätt den. men ska nog göra det när alla har gått. också ska jag kränga chips också haha. nyttig jag är! eller hur?! haha:P

jag lovar att försöka uppdatera mycket mer! för just nu är jag skit dålig på det! nu i helgen iallfall så får jag uppdatera mycket och ofta för när det är skoldagar så kan jag ju inte göra det. ingen uppdatering från när jag går och lägger mig till när jag kommer hem kl 18.00 ungefär. men jag får skärpa mig! 

lördag 21 augusti 2010

lördag idag då, skit skön med helg men en sak fattar jag inte...va fan var jag uppe 8.30 för?! asså seriöst, jag vaknade och var helt klarvaken!
aja:P

ligger just nu i min säng och degar framför datorn och tv:n. fast måste börja städa snart för att vi ska ha gäster eftersom jag fyllde år i torsdes.

vetfan varför det blev kursiv still. vill inte ha det med pallar inte ändra haha.

 see ya!

fredag 20 augusti 2010

kom på att jag lovade er igår att berätta vad jag hade fått igår:

av mamma:
- vitt och svart linne.
- första och andra säsongen av one tree hill.
- örhängen.






man ser inte de så tydligit, men för de som inte ser, så står det LOVE.

av pappa:
- sex and the city, hela serien i en box.
- presentkort på nova. 500 kr.





av lena (faster) :
- 2 jeans, stuprör och boyfriendjeans.






av hedivig:
- två armband.



ha det bra. puss

fredag 20 augusti 2010

hej

skola idag-->, inget ovanligt liksom, hehe. men det var ändå sjukt chill dag. vi började med matte, där vi arbetade i grupper och skulle lösa en uppgift. sen fick vi en till uppgift som var skit tråkig som vi ska fortsätta med på måndag. efter matten skulle vi egentligen ha svenska men svenska läraren var sjuk så vi hade ingen lektion. restan av dagen skulle vi ha studietid, men eftersom vi inte har något att jobba ikapp med så fick vi sluta! :)
men innan vi åkte hem så gick vi, jag, tess, hanna, anna upp på annas rum och höll henne sälskap medans hon packade. sen tog jag, hanna och tess bussen in till malmö och åt. sen åkte vi hem till var och en.

ska uppdatera er lite om vad som händer nästa vecka:

på onsdag åker nog jag, tess, hanna, frida och anna (kanske fler, men vet inte riktigt) åka till malmöfestivalen efter skolan eller på kvällen.
på fredag åker jag och sabina till entre och sedan ska vi gå på malmöfestivalen:)

imorgon kommer släkten och firar mig eftersom jag fyllde år igår.

ikväll ska jag kanske ut med sabina, om hon kunde? jag tror det :) uppdaterar kanske ikväll eller lite senare om jag orkar. går man upp kvart över fem varje skoldag så blir man trött och bara dör i slutet av dagen hahaha

no picture idag heller. sorry

puss

torsdag 19 augusti 2010

är det en vanlig dag? är det en vanlig dag? nä, för det är inte en vanlig dag för det ät MIN födelsedag. hurra, hurra, hurra!!
tack alla som grattat mig idag!
fast jag måste ärkänna, det var skit tråkigt i skolan för att ingen viste att jag fyllde år och därför inga grattis på hela dagen i skolan, om man inte räknar med sms:P så när jag och några satt vid ett bord på en konstutställning så bara sa jag:
-vill ni veta något kul?
- JA!
- vad är det för speciellt med den här dagen?
- fyller du år?!
- ja:)
-grattis! varför har du inte sagt något?
- jag kan ju inte gå runt och säga till alla att de ska säga grattis till mig, haha.
- haha, men det skulle jag gjort:P
-hahaha

aja det blev en lyckad dag:)
skriver nog senare ikväll om vad jag har fått för jag har inte fått allt än haha:P

men vill ni höra om dagen? :) ni har inget val haha:P
vi började i gympasalen med övnigar som, man ska använda när man arbetar stående som vi ska göra mycket :) sen lunch och sen till malmö till tau learnig där vi ska arbeta med hem inredning. sen så och jag och några bestämde att vi skulle till malmö festivalen typ på onsdag sen hittade jag faktiskt hem där ifrån helt själv! stolt! haha jag som inte hittar i malmö alls! haha

men nu ska jag ut med hedvig ha det gött puss

onsdag 18 augusti 2010

andra dagen i skolan och sa till er igår att jag skulle skriva så tydligt och bra jag kunde idag, så jag får väl göra det;)

vaknade kvart över 5 men bästämde mig för att snooza till kvart i 6 för att jag hade så gott om tid. sen så hör jag mamma ropa och jag kollar på klockan....
- FEM ÖVER HALV 7?! FAN SKA VAR VID BUSSEN OM 40 MINUTER!!
så jag rusar upp från sängen startar plattången och börjar sminka mig, sen platta håret. och jag viste absolut inte vad jag skulle ha på mig så det fick bli det vanliga...jeans,linne och tjocktröja. sen springa till bussen. tur att jag inte har så långt, men jag hann :D
väl på skolan så går jag till aulan, eftersom det var där vi skulle samlas, och ser en i min klass och går och sätter mig vid henne. emilie tror jag hon heter, och vi pratar lite och så, sen kommer det fler från vår klass och ja ni fattar ;) vi går in i vårat klassrum och går igenom vårat schema, sen till matsalen där vi skulle fika vår vardagliga hvilanfika, mattanterna presenterar sig också. efter det så får vi en rundtur till i skolan. (jag lovar det var inte om samma saker som igår) och sedan så ska vi pröva skor och om vi vill, flis,byxor, och handskar. eftersom vi arbetar mycket ute så behövs ju det. har jag sagt ens vad jag går för linje på gymnasiet? vet inte riktigt? så jag gör det nu haha;) jag går hem och trädgårdsdesign:) så nu vet ni det. iallfall, jag bestälde arbetarskor. storlek 37 om ni vill veta det:) arbetarbyxor, blåa, med knäskydd man sätter i byxorna och handskar:)
sen hade vi luch, riktigt god mat har dom där:) idag åt vi kyckling inlndad i bacon med någon klyftpotatis (eller nästan sådan) med någon krydda och sås.
vi hade rast i en timme efter lunchen och sen åkte vi med skolans minibussar till malmö där vi skulle ha någon bild orientering. i mitt "lag" eller grupper heter det nog hehe, var det jag, filippa, katja, amanda och en till jag inte kommer ihåg namnet på (a) sen gick vi ihop med en annan grupp hehe:P sen åkte jag hem efter vi var klara med det. man kunde vara med på bowling ikväll om man ville men det är skit tråkigt om man inte känner någon riktigt bra, jag vet man lär känna om man är med på sådana saker men jag orkar inte komma hem halv tio och sedan gå och duscha och sen är dagen slut, men men...

så nu har ni fått höra hur min dag har varit.

puss och kram
bäst för er att ni grattar mig imorgon!!! (a) haha

tisdag 17 augusti 2010

asså fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag sitter och skriver typ värsta långa inlägget om min första dag i skolan på den nya skolan och precis när jag ska publicera så stängs hela sidan ner? fattar inte hur det gick till, men jag orkar inte skriva om allt så ni får en liten kort verision om det jag skrev. så lovar jag att skriva bättre om min andra dag i skolan haha.

jag kom till skolan och höll typ på att spy av nervositet och var helt gråtfärdig bara för det hehe, jag vet jag är fånig! men jag gick in och sätter mig i aulan och alla lärare presenterar sig sen samlas vi klassvis i olika klassrum och där blir vi bara informerade sen blev vi fotade till något lärarna skulle ha? sen rundtur sen lunch, sen skulle vi ha typ utomhusaktiviteter men det spöregnade så vi kunde inte ha det så vi blev visade runt i hela skolan den här gången och sen fick vi sluta 2 timmar tidigare.

det blev mycket sen, sen, sen, sen, sen, sen...men det får ni faktiskt leva med för jag orkar inte skriva det så bra som jag gjorde innan. asså jag lovar jag hade typ skrivit 3 gånger så mycket som ni har läst också stängs allt ner? jag blir galen!!!
men jag lovar att skriva mer intressant imorgon.

nä, nu ska jag inte sitta här mer, ska ta bort sminket och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa min tiding. men är skit trött så kommer nog somna medans jag läser. aja.

puss

tisdag 17 augusti 2010

fy på mig! har inte uppdaterat på hela dagen! inte bra, inte bra. fast jag har ju inte varit hemma heller, eller jo det har jag fast jag var i skolan idag. skolstart vett ni :P ska berätta om det snart. men jag satte faktiskt på datorn direkt när jag kom hem för jag just skulle blogga och uppdatera er lite. men sen så kom det sååm ycket annat emellan, som facebook,msn och allt annat hahahahahhah ;)
men aja, nu tillbaka till skolan.

gick upp 6! okej, varför gick jag upp så tidigt när jag skulle börja kl 10 liksom? men jag ville vara säker att jag hann lugnt och inte kom försent första dagen nu när det är en hel ny skola och ja ni vet. men jag gick upp tidigt också för jag viste inte hur jag skulle göra med mitt förskräkliga hår haha, okej, det har faktiskt blivit bättre idag! nu ser man att det är slingat och inte som om jag har färgat (eller frisören) hela överhåret. nu är det bara luggen som är lite ljusare än vad jag hade tänkt med, men vad ska jag göra åt saken liksom? jo jag kan ju gå ner till affären och köpa hårfärg eller vänta till det har försvunnit eller ja ni fattar, men nu ska jag inte tråka ut er om mitt hår, tillbak till skolan...
var va jag?..jo sen när mamma hade kört mig dit så ville jag inte gå ut ur bilen och höll på att börja gråta typ hahaha, skit fånig är jag! jag vet! men jag var skit nervös och ville bara spy. men jag gick in och någon fråga mig vilken klass jag skulle gå i och jag bara:
- HDV10
- HVD10?
- oj, jag menar det ja
toppen jag har redan gjort bort mig! men men, sen så satte jag mig i aulan och alla lärare presenterade sig och sen samlades vi klassvis i olika klassrum. vi ska ha klassrum 2. om ni nu vill veta det hehe :P där hade vi upprop och info, sen skulle vi fotas, och jag trodde det var sådant riktigt klassfoto men det var typ bara en närbild på var och en som bara lärarna skulle ha? fattade inte riktigt det, men men. sen visade vår lärare oss idrottssalen och gymet. sedan var det lunch

måndag 16 augusti 2010

okej, som ni säkert märkte i förra inlägget så bev jag absolut inte nöjd med mitt hår hos frisören. hur själva klippningen blev är jag faktiskt rätt nöjd med, men färgen? jag orkar inte se  och tänka på mitt hår så godnatt världen.

skola imorgon--> jag vill inte, jag vågar inte.

måndag 16 augusti 2010

jag är sur. jag är arg. jag är ful. för mitt hår är värsta konstigt. så ni får ingen bild, kanske till den dagen jag tycker det är fint, och den dagen kommer nog aldrig komma.

måndag 16 augusti 2010

ska sticka till bussen nu! och har ingen aning om hur jag ska klippa mig! PANIK!

måndag 16 augusti 2010

märkte att jag skriver mycket "haha" och "hehe"
var bara tvungen att säga det haha, oops! nu sa jag det vist igen.

måndag 16 augusti 2010

hej

okej, lite update nu då.
nu ska jag käka frukost för det har varit för tidigt för mig innan för att äta det hehe, sen ska jag försöka lista ut hur jag ska klippa mig för jag har fortfaranade ingen aning om hur jag vill ha det. ca halv 1 får jag väl gå till bussen för att åka in till stan och klippa mig. och just nu kom jag på att jag inte har några kontanter för att kunna betala frisören. haha tur att hon är en av mina grannar så jag kan betala henne när jag kommer hem. efter några timmar hos frisören ska jag nog gå till gina tricot och se om jag vill köpa något för jag har lust att handla någon fin tröja, eller något annat om jag hittar något, för jag fick en sådan kick nu så jag bara vill shoppa! :D
sen hem igen och då ska jag messa hedvig för då ska hon komma till mig för hon ville se hur mitt rum blev också sa hon att hon skulle lämna min födelsedagspresent. och ja jag ska öppna den idag för jag kommer aldrig orka vänta tills på torsdag hehe (a).

no picture.

måndag 16 augusti 2010

idag var jag minsann uppe med tuppen! och fråga mig inte varför haha, okej, måste "öva" mig lite tills imorgon när skolan börjar. skulle börja med att gå upp tidigt redan igår men jag stänger av min väckarklocka i sömnen när den ringen för den står precis brevid mig, så igårkväll ställde jag den på skrivbordet. och det är faktiskt ett bra sätt att få upp sig ur sängen på morgonen. för då måste du resa dig upp gå och stänga av den och om man är smart så går man inte och lägger sig igen. och jag klara det nästan, jag la mig i sängen igen, men sen så innan jag hann somna ingen så tvingade jag mig upp, dränkte ansiktet i iskallt vatten och satte upp håret och sminkade mig. och jag är skithungrig men tycker det är jätte äckligt att äta tidigt på morgonen. fan vad jag babblar på om ointressanta grejer haha.




obs! helt oseriösa bilder! ;)
och ja, jag kollar på hannah montana för de som undrar som var uppmärksam och såg det i bakrunden på bilderna. men okej, jah kollar knappt, har bara igång tv:n för annars är det så tyst i huset och jag hatar det:P

ska till frisören sen, ska slinga håret blont igen. trivdes verkligen med det. men sen så vet jag inte hur jag ska klippa det. så när jag kommer hem i eftermiddag från frisören ska ni få se före och efterbild.
nä, nu ska jag ut med hundarna, hejsvejs


söndag 15 augusti 2010

heej

söndag idag och det betyder att nu och en vecka frammåt så är det mammavecka, och alla som inte fattade vad jag menade med "mammavecka" så är det att nu ska jag bo hos mamma en vecka sen nästa söndag så är det pappavecka och jag ska vara hos pappa en vecka, osv. rätt logiskt va? :P
aja som sagt så är jag hos mamma nu och hela mitt rum är klart nu! väggarna är målade, hyllor,speglar,tv:n och alla andra saker har kommit på plats! nu saknas det bara lite foto i mina ramar, har bara två än så länge, för vår skrivare funkar inte än, så fottona får vänta.
2 dagar kvar till skolan börjar! på tisdag är det dags! är skit nervös, hehe ;)
4 dagar till min födelsedag. tänk att jag snart har levt i 16 år hahah :P

bara för att jag inte har något att göra medans jag väntar på att maten ska bli klar så får ni lite random pix på mig :P:D






mitt finger råka komma med hehe : P




zessan ville också vara med haha

och bara för att jag var med sofia igår så tycker jag att jag ska lägga upp en bild på oss! :D:D <3


bilden är från 8:an, så det är inte en nytagen bild på oss! :P men jag älskar den ändå! <3

ha det bra. puss

lördag 14 augusti 2010

hej.

eftersom jag inte har skrivit alls idag så får jag uppdatera er lite om vad som har hänt fram till nu :P
som jag sa igår så skulle ju jag och sabina till helsingborg och sova där. så dagen började med att vi vaknade där (ofc:P) vid typ 8 tror jag, brukar aldrig vakna sådär tidigt, men sen åkte vi hem igen och var typ hemma vid halv 11, tror jag det var. och typ direkt när jag kom hem så skulle vi åka någonstans, och jag orkade inte vara hemma helt själv och inte göra ett piss, så jag följde med. vi köpte typ en lila cykel till min lillasyster med en sådan skejthjälm ni vet? sen åkte vi vidare till ica maxi, sen hem --> igen. jag satte mig och kollade på en film för jag inte hade något annat och göra. och nu råkade jag se att klockan är 15.56 och att jag ska vara hos mamma om 4 minuter hehe oops. okej jag kanske ska sticka nu?
sen ikväll kanske jag ska va med sabina --> igen :D:D:D

okej? fattade ni absolut något av det jag skrev?...ne jag trodde inte det heller, haha. måste sticka.
puss

fredag 13 augusti 2010

fredagen den 13 idag! dagen har gått bra hittills så får hoppas att den fortsätter så, hehe :P
aja idag, ikväll någon gång så åker jag och sabina till helsingborg :) kommeer hem imorgon, ingen aning om när men det är ju skit samma egentligen haha.
nu ska jag gå och duscha och fixa mig, sen har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske packa dom sakerna jag ska ha med mig för det gjorde jag aldrig igår :P


bara för att vi är bäst! ily

torsdag 12 augusti 2010

hej

äntligen, äntligen så blev mitt rum färdigt idag hos mamma! okej inte allt, bara väggarna, sen så ska ju alla möbler in, det får jag nog fixa på söndag för då ska jag ändå till mamma en vecka.

pratade med sabina innan, imorgon så ska vi till helsingborg och stanna till lördag. kuligt ! :P :D :D
och idag kommer hedvig hit igen, fast inte till mig, hon ska bo hos någon annan. det var väldigt längesen vi träffades så här ofta. saknar det. 
 

jag och sabina. <3


hedvig och jag. <3


onsdag 11 augusti 2010

hej.

ska sticka typ nu så det får bli en kortis den här gången.
idag så ska jag köpa kalender och sådan saker till skolan börjar. sen hem till mamma och fortsätta måla mitt rum, förhoppnigsvis så blir jag klar idag så jag kan börja sätta upp hyllor och alla andra saker, så jag kan bli klar med rummet snart!
aja måste sticka.
puss.

tisdag 10 augusti 2010

hej.

dagen har tillbringats på mitt rum, måla måla måla måla. och jag har två väggar kvar! måste ju måla två gånger så det tar sin lilla tid när man gör det själv och aldrig har målat ett helt rum själv. men vi får väl hoppas det blir bra. men taket är typ helt blått haha:P okej, det är inte mycket blått men jag får nog köpa lite vit färg och täcka över det jag har råkat måla där haha:P
imorgon ska jag köpa den mörkblåa färgen jag ska ha till fondväggen. sen ska jag bara lista ut hur man tar bort elementet? har ju ingen som kan hjälpa mig. asså jag kommer nog riva hela rummet haha:P
imorgon ska jag också köpa de sista skolgrejerna till skolan börjar. 7 dagar kvar!? fan vad sommaren har gått fort! sen är det ju 9 dagar kvar till något annat.
känner att detta inlägg blev rätt rörigt, så jag tar och slutar här.


:'(

måndag 9 augusti 2010

hej

skiit! fan vad längesen det var jag uppdaterade! har helt glömt bort det! men jag har faktiskt lite ursäkter hehe. jag hade ingen internet hos mamma (a)
aja, här kommer lite uppdatering då:

torsdag: var jag i stan och träffade hedvig, karin, hanna och anton. vi åt på mcdonalds, sen gick vi helt spontant på bio, typ sådär 10 minuter innnan bion började så bestämde vi oss för det:P aja skit kul var det iallafall.

fredag: idag flyttar vi till mammas hus, mycket bärande och fixande.

lördag: packa upp, packa upp, packa upp! och nästan allt blev uppackat! allt förutom mitt rum, för jag skulle måla om och kan då inte sätta upp hyllor som betyder att jag inte kan sätta upp mina saker, ja jag tror ni fattar :P

söndag: åkte till pappa idag, vi ska vara här i en vecka.

måndag: åkte till tandläkaren kl 9, så fick gå upp kl 7, ingen höjdare precis hehe:P sen åkte pappa, niclas, elin och jag till någon affär och köpte färg till mitt rum hos mamma, sen vidare till någon annan affär och handlade lite där. jag köpte lite skolgrejer men allt är inte köpt än. sen stannade vi till lite vid min nya skola för jag skulle fatta var jag skulle gå första dan. men vi mötte någon lärare (tydligen hon jag ska ha i trädgård) och hon visade mig runt i hela skolan, och var jag ska gå första dan. tack! nu slipper jag oroa mig över det, hehe :P när vi kom hem åkte jag till mamma och började spackla och måla.

aja nu är jag skit trött eftersom jag gick upp tidigt och ska typ gå och lägg mig nu. imorgon ska jag fortsätta måla.
ha det bra. puss

onsdag 4 augusti 2010

hej.

kom precis hem från stan, har varit där med hedvig. först var vi på nova och käkade, sen köpte jag en smoothie. vi tog bussen in till stan och där köpte jag faktiskt lite grejer :)
jag köpte:

- huvudmassage grej :S vet inte hur man ska förklara den, men den är skit härlig!
- ögonfransböjare.
- pennväsare (till kajaler).
- brun kajal.
- vit kajal.
- puder.

sen så träffade vi några av hedvigs kompisar i stan, men jag åkte hem efter typ en halvtimme. snart ska jag städa och fortsätta packa. men först ska jag chilla lite framför datorn för jag har blivit helt trött. men städnigen och packnigen ska vara klart idag!! :P

och förästen! mitt skrivbord har levererts hem idag! :D och min bäddmadrass (tror jag det heter?) har också kommit hem nu. nu saknas bara ett litet hyllplan, som fortfarande är slut på ikea :(
ville bara säga det, hehe (a)


onsdag 4 augusti 2010

heej.

ja, hedvig och jag ska till nova idag --> igen för att äta på wook kitchen, sen så kanske vi tar var sin smoothie :P
sen ska jag shoppa lite också, vet inte om hedvig ska göra det, men jag ska iallfall :D
ha det bra .

tisdag 3 augusti 2010

hej :D

kollar på film med hedvig...igen! :P
onödigt inlägg...men, men.

sminktips

heej.

i mitt allra första inlägg så har jag ju skrivit att om vad min blogg ska handla om. och kom precis på att jag inte har haft ett ända ilägg om mode och skönhet! så innan jag sticker ut med hedvig så ska ni få ett litet tips :P

en sotad blick är alltid snyggt, och det är faktiskt inte alls svårt att göra en heller!
först så måste du skaffa en kajal med sudd på ena sidan för ett mjukare resultat.
börja med att applicera eyelinern längs hela övre fransraden och en bit utanför så det blir en vinge, eller ett V, längst ut. mjuka upp linjen med sudden och bygg på sotningen med en mörk skugga längst ut och något ljusare mot ögonvrån. om du vill så kan du lägga en linje med eyelinern precis under ögat och skugga med sudden.
böj upp ögonfransarna med en ögonfransböjare och lägg två lager mascara.

svart kajal - hårdare blick.
brun kajal - mjukare blick.

passar på att ge ett annat tips!
om du vill öppna upp ögonen och se piggare ut så använd en vit kajal.
applicera den vita kajalen i ögonvrån och iinnanför den nedre frankanten, och vips så ser du lite mer vaken ut.

tisdag 3 augusti 2010

hej.

kom precis hem från ikea nu. hittade allt jag skulle ha förutom två saker som inte fanns på "ta själv lagret". men det ska vi hämta någon gång senare i veckan, eller nästa vecka.

nu ska jag städa på mitt rum, sen fortsätta packa ner hälften av alla mina saker som jag ska flytta till mammas hus på fredag.
sen ikväll ska jag ut med hedvig :D

uppdaterar kanske senare ikväll. ha det bra.


madde hedvig


tisdag 3 augusti 2010

hej.

okej, jag vet inte hur jag tog mig upp ur sängen kl 8, men på något sätt gjorde jag det. okej 8 är ju inte så tidigt men man är liksom van vid att gå upp vid 11-12 varje dag nu så att gå upp 8 är väldigt kämpigt. jag undrar hur det ska gå när man ska börja skolan då jag ska gå upp vid halv 6-6. jag vill inte ens tänka på det!

nä nu har jag inte tid att sitta här mer för nu ska vi åka till ikea och handla möbler och lite sådant :)
om ni undrar vad det är jag ska köpa så står det på något av de senaste inläggen jag skrivit.
uppdaterar nog när jag kommit hem.


måndag 2 augusti 2010

hej :)

kom hem för en liten stund sen.
vi (sabina och jag, men det fattar nog alla) satt och pratade lite först ute på vårat "vanliga ställe" och vi kom in på att vi ska börja gymma tillsammans, ja eller typ träna på något sätt. och vi kände att vi skulle börja vara duktiga redan nu så vi bestämde oss för att gå en runda i en timme ungefär. så det gjorde vi:)
sen gick vi hem till sabina, och hon hjälpte mig att fixa min blogg mycket snyggare än den var innan. och det kan ni alla faktiskt hålla med om! TACK SABINA! :D <3 den skulle sätt skit ful ut om jag skulle fixa den, och det är kanske inte är så konstigt för jag har inte den blekaste aning om hur man gör det. men men den blev skit fin iallafall :D

och lägg märke till min fina signatur också! för den har sabina också fixat! så nu behöver jag inte skriva "peace and love / madde" för det har sabina fixat bra! märker man att jag är nöjd? haha, jag är skit nöjd. TACK!

nu ska jag gå och ta bort sminket och sådant, sen ska jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon så vi är vid ikea när det öppnar imorgon. ha det gött!



måndag 2 augusti 2010

hej :)

nu ska jag gå och sminka mig och byta kläder, sen ska jag ut med sabina en liten stund :D

nä nu måste jag sticka. ha det bra.


sabina madde

peace and love / madde

måndag 2 augusti 2010

heeej.

idag så har jag inte gjort ett skit. bara typ slöat framför tv:n. men alla har sådana dagar. eller hur? :P
ska ta på mig snart och gå en låååång runda, bara för att jag är duktig, haha :)

imorgon ska vi till ikea :) jag ska köpa:
- säng.
- nattduksbord.
- hyllplan.
- matta.
- lampor.
- ljus och fotoramar.
- gardin.

varför känns det som om jag kommer bli pank? haha. men jag slipper köpa skrivbord och skrivbordstol, för det har jag redan gjort ;)
just det! måste köpa färgen till rummet också!

slänger in en bild från mig i sommras lite snabbt bara så där :P


väldigt fin tycker jag. hahah:P

peace and love / madde

söndag 1 augusti 2010

hej.

nu sitter jag hemma hos mig med hedvig och kollar på film, eller kollar och kollar, jag sitter vid datorn lite och vi pratar i mellen åt :P
idag så har vi varit på nova och käkat på wok kichen (stavning?) sen så kollade vi lite i affärer. och jag köpte faktiskt inget! haha det kunde man typ aldrig gissa va? men sen så köpte vi smoothies. och ja vi köpte den största sorleken, and they were gooooooooood!!!!!!

aja, nu ska jag käka middag.




en bild på oss från i sommras när vi var på stranden.

peace and love / maddde

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus